Gyalogosvédelem

A-Safe innovatív költségmegtakarítás

Elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi járművektől, mint pl. a targoncák, egyértelműen kijelöli a gyalogos útvonalakat és segít megszervezni és felgyorsítani a létesítmény működését.

A moduláris rendszer jól látható, hogy segítse a gépjárművek üzemeltetőit és kombinálható más A-SAFE termékekkel, mint pl. nyíló vagy toló kapuk.

Védőkorlát

Kétfunkciós védőkorlát

Kapu

Épületvédelem

A-Safe innovatív költségmegtakarítás

Jól látható, rugalmas és alacsony karbantartási igényű, megvédi a járműveket, gépeket és egyéb épületelemeket, továbbá elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi közlekedésben.

Védőkordon

Védőoszlop

Küszöb

Magassági korlát

Oszlopvédelem

Kamionütköző

Állványvédelem

A-Safe innovatív költségmegtakarítás

Az állványlábak védelme kiemelt fontosságú, ezért fokozott védelmet nyújt a teherrel vagy teher nélkül közlekedő, a sorok közül ki vagy oda beforduló, kézi vagy gépi erővel mozgatott járművekkel szemben.

Állványláb védelem

Sorvég védelem

CLAITEC biztonságtechnikai megoldások

A CLAITEC egy olyan technológiai vállalat, amely az ipari biztonsági megoldások végrehajtására és a munkahelyi balesetek megelőzésére szakosodott . Termékkínálatukat különféle biztonsági rendszerek alkotják, amelyek minden vállalat igényeihez igazodnak. Rendszereik nagyobb biztonságot nyújtanak az üzemeltetők számára, garantálva ezzel a biztonságos és ellenőrzött munkakörnyezetet.

CLAITEC LSA alacsony sebességű terület

Biztonságos dokkolás

Csapatunk célja a lehető legmagasabb biztonsági szint elérése partnereink dokkoló állásainál a mai modern technológiai megoldások segítségével, melyekkel széles körben ki tudjuk zárni az emberi mulasztás által bekövetkező balesetek lehetőségét.

GWL kamionkerék-rögzítő

Biztonsági kordon

Standard rugalmas kaputömítés

Speciális kaputömítések

Billenő orrlemezes rámpa

Teleszkópos orrlemezes rámpa

Biztonsági orrlemezes rámpa

Támasztó bak

Egyéb eszközök

Csapatunk a munkahelyi biztonság mellett, nagy gondot fordít a munkavégzési körülmények javítására és Partnereink hatékonyabb működésének elősegítésére. Termékeink használatával kimutathatóan költséghatékonyabb üzemeltetés mellett, javítható a munkatársak termelékenysége.

Dokkoló ventillátor

Dokkoló világítás

Forgalomfigyelő berendezés

Raktári ventillátor

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!