Kamionkerék rögzítők

Egyedülálló biztonság nyújtása a dokkoló álláson dolgozó összes munkatárs részére. Komplett rendszermegoldás alapkivitelben, egy kézből. A rendszer működése kizár minden lehetséges emberi tévesztést, legyen szó manuális vagy automatikus eszközről.

GWL kamionkerék-rögzítő

Rámpaszint-kiegyenlítők

Mechanikus vagy hidraulikus kivitel, kivételes munkabiztonsági megoldásokkal és időtálló, robosztus szerkezettel. Elsődleges szempont a rakodási folyamat zavartalan működésének biztosítása, a lehető legmodernebb megoldások alkalmazásával.

Billenő orrlemezes rámpa

Teleszkópos orrlemezes rámpa

Biztonsági orrlemezes rámpa

Kaputömítések

A standard megoldástól a tökéletes víz- és légzárásig. Speciális kaputömítéseink Európában egyedülálló megoldást nyújtanak, legyen szó bármilyen felhasználási környezetről. Megoldásainkkal a felmerülő beázási vagy huzathatási problémákat hosszú távon képesek vagyunk megoldani, szem előtt tartva az üzemeltetési költségeket is.

Standard rugalmas kaputömítés

Speciális kaputömítések

Dokkolástechnikai kiegészítők

A dokkoló állásoknál dolgozók számára biztonságosabb és kellemesebb munkakörülményeket tudunk teremteni, egyedülálló megoldásaink segítségével. Továbbá nem feledkezünk meg a dokkolás technikai eszközök és az ingatlan állagmegőrzéséről sem.

Biztonsági kordon

Támasztó bak

Ütközők

Dokkoló világítás

Dokkoló ventillátor

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!