Szekcionált kapuk

Rendkívül robosztus, TÜV minősített kapurendszerek. Széles méret- és felszereltség választékkal. A kapuk rövid bemutatására a legkézenfekvőbb fogalmak a kiemelkedő terméktervezés, megbízható működés és részletesség, amely több mint 20 év gyártói tapasztalatra vezethető vissza.

ISO kapu

ALU kapu

Panoráma kapu

Redőnykapuk

Széles termékpaletta a helyszíni adottságoknak és elvárásoknak való leghatékonyabb megoldás nyújtásának érdekében. A gyorsmozgású, hőszigetelt redőnypalásttól egészen a biztonsági rácsig. Kapuink alapanyaga igény szerint lehet acél vagy alumínium, natúr vagy porszórt felülettel.

Acél redőnykapu

ALU redőnykapu

Perforált redőnykapu

Gyorskapuk

Termékpalettánk a hőszigetelt vagy PVC homlokzati kiviteltől egészen a speciális beltéri megoldásig a megfelelő kivitelt biztosítja. Megoldást tudunk nyújtani temperált, túlnyomásos, vagy élelmiszeripari felhasználásra is. Kapuink felszereltsége a szükséges biztonsági és működtetési igényekhez igazítható.

Spirál gyorskapu

PVC gyorskapu

Hűtőtéri kapuk

A vertikális kiviteltől a horizontális kivitelig, akár -30℃-os hőmérsékletű terekbe. A kapuk ellent tudnak állni a legzordabb hűtőtéri körülményeknek is, a kapulap illesztések és sínvezetés fűtésnek köszönhetően. Például, a gyors nyitási sebességnek és az egyedülálló biztonsági felszereltségeknek köszönhetően lehetővé tesszük a termelés zavartalan kiszolgálását.

Vertikálisan nyíló hűtőtéri kapu

Horizontálisan nyíló hűtőtéri kapu

Cool It hűtőtéri kapu

Tűzgátló kapuk

A nagy helyigényű toló kapuktól kezdve megoldást tudunk nyújtani a legszűkösebb helyeken lévő nyílások lezárására is. Termékpalettánk a jelenleg használatos tűzgátló kapu megoldások minden típusával rendelkezik.

Tűzgátló kapu

Hűtőtéri tűzgátló kapu

Egyéb eszközök

Standard rugalmas kaputömítés

Speciális kaputömítések

Billenő orrlemezes rámpa

Teleszkópos orrlemezes rámpa

Biztonsági orrlemezes rámpa

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!