Állványrendszerek és raktári targoncák

NEDCON állványrendszerek

A NEDCON olyan állványrendszereket fejleszt, amelyek a legmodernebb mérnöki módszerek segítségével egyesítik a magas színvonalú raktározási technológiát a biztonsággal.

A csehországi Pardubice-ben található gyártóüzemmel rendelkező NEDCON a modern raktártechnikai rendszerek egyik vezető gyártója. Nemzetközileg elismert, a minőség, a folyamatos kutatás-fejlesztés és az ellenőrzés iránt elkötelezett beszállítóként a raktár-technológiai rendszerelemek átfogó együttesét hívta életre.

A NEDCON számos terméke nemzetközileg levédett szabadalommal rendelkezik.

Tudjon meg többet az állványrendszerekről…

A NEDCON hivatalos weboldala ❯

Crown raktári targoncák

A többszörösen díjnyertes Crown anyagmozgató gépeket a legkisebb kézi raklapmozgatóktól kezdve a legnagyobb keskenyfolyosós targoncákig úgy tervezték, hogy a felhasználók igényeihez leginkább igazodjanak. A Crown vállalati modellje az ágazatban egyedülállóan magas vertikális integrációjával optimális irányítást tesz lehetővé a fejlesztésben, gyártásban és ügyfélszolgálatban.

A Crown arra vállalt kötelezettséget, hogy ügyfeleinek átlagon felüli többletértéket nyújtson, és ezen keresztül az eszközök élettartam-költségét csökkentse. A Crown targoncákkal igényes és ergonómikus dizájnt, a legújabb technikai innovációkat és  különleges minőséget kínálunk.

Tudjon meg többet a Crown targoncákról…

A Crown hivatalos weboldala ❯

Raktári és ipari kapuk, dokkolórendszerek

Rite-Hite dokkolási eszközök

A Rite-Hite a dokkolási eszközök specialistája, meghatározó piaci szereplő a kamion dokkolási- és biztonsági rendszerek globális piacán. 

A legfőbb szempontok berendezéseik kifejlesztésénél, hogy erős, robusztus és tartós, egyszerűen használható, könnyen szervizelhető konstrukciókat alkossanak. Emellett a fejlesztés fókuszában áll a magas fokú üzembiztonság, amely a lehető leghosszabb távú üzemeltethetőséget tesz lehetővé meghibásodás nélkül.

Tudjon meg többet dokkolási eszközökről…

A Rite-Hite hivatalos weboldala ❯

ITW raktári kapuk

Az ITW Industrietore Gmbh. termékpalettája az egyszerűbb beltéri kapuktól a legerősebb szélteherellenállással rendelkező kültéri kapukig mindent felölel.

Az ITW számára nincsen lehetetlen, mindenre talál műszaki megoldást, miközben folyamatosan frissíti termékei műszaki tartalmát, rugalmasan reagál a jelenkor műszaki kihívásaira és odafigyel a környezetbarát technológiákra is.

Tudjon meg többet a raktári kapukról…

Az ITW hivatalos weboldala ❯

ALPHA Deuren ipari kapuk

Az ALPHA Deuren vezető a hőszigetelt, üvegezett szekcionált ipari kapuk európai piacán. ISO és ALU termékcsaládját nyugodt szívvel ajánljuk partnereinknek, hiszen egyedi méretben gyártott paneleket és sínrendszert használ, a rugókötegei saját telephelyein kerülnek összeszerelésre, robosztus GfA ipari meghajtó motort és vezérlést használ, minden további alkatrész ALPHA Deuren tulajdonában álló gyártóberendezésekkel készül, valamint 30.000 működési ciklust garantál.

Tudjon meg többet az ipari kapukról…

Az ALPHA Deuren hivatalos weboldala ❯

Braselmann redőnykapuk

A német családi tulajdonú Ferdinand Braselmann által gyártott, hidegen hajlított profilokból készülő redőnykapuk fegyverzetét 125 év gyártási tapasztalata adja.

A profil kialakítása saját fejlesztésű gépekkel történik, a gyártás pedig a magas minőség és a költséghatékonyság jegyében zajlik. Szigorúan kalkulálnak a szélteher adatokkal, hogy a kapu működés közben is megbízható legyen. A kész termékeket előszerelt állapotban szállítjuk.

A Braselmann a legkisebb méretű kaputól a hangárkapuig, a lassú járású és hőszigeteletlen alapkiviteltől gyors nyitású hőszigetelt termékekig minden igényt kiszolgál.

Tudjon meg többet a redőnykapukról…

A Ferdinand Braselmann hivatalos weboldala ❯

Biztonságtechnikai megoldások

A-Safe rugalmas ütközésvédők

Az A-Safe a feltalálója és egyben gyártója a világ első állandó, rugalmas polimer alapú biztonsági korlátrendszerének, melyet világszerte használnak ipari területeken, mivel a Memaplex™ védjeggyel ellátott, nyolc összetevőből készült anyagnak köszönhetően a termékek rugalmasak, a jármű becsapódásakor elnyelik az ütközés energiáját, és visszatérnek eredeti állapotukba.

Alkalmazható emberek, járművek, épületek és egyéb infrastruktúrák biztonságának védelmére, mellyel a maximális biztonság mellett hatalmas összegeket takarít meg a karbantartási költségek és időkiesések szempontjából.

Tudjon meg többet a rugalmas ütközésvédőkről…

Az A-Safe hivatalos weboldala ❯

CLAiTEC biztonságtechnikai megoldások

A CLAITEC egy olyan technológiai vállalat, amely az ipari biztonsági megoldások végrehajtására és a munkahelyi balesetek megelőzésére szakosodott . Termékkínálatukat különféle biztonsági rendszerek alkotják, amelyek minden vállalat igényeihez igazodnak. Rendszereik nagyobb biztonságot nyújtanak az üzemeltetők számára, garantálva ezzel a biztonságos és ellenőrzött munkakörnyezetet.

Tudjon meg többet a Claitec biztonságtechnikai megoldásokról…

A Claitec hivatalos weboldala ❯

Teljeskörű intralogisztikai megoldások

Együttműködéseink során szakértő csapatunk teljeskörűen támogatja ügyfeleinket a tervezéstől a kivitelezésen, automatizáláson és rendszerintegráción át az üzemeltetésig.

Raktárlogisztikai tervezés

Többszáz átgondolt raktár tervezési és megvalósítási tapasztalata.

Tudjon meg többet

Raktárirányítási szoftverek

Ismerje meg saját fejlesztésű raktárirányítási szoftverünket!

Tudjon meg többet

Logisztikai eszközök és berendezések

Állványrendszerek, targoncák, dokkoló kapuk, biztonságtechnika.

Tudjon meg többet

Automata raktárak, raktár automatizálás

Automata raktárak saját fejlesztésű és gyártású megoldásokkal.

Tudjon meg többet

Logisztikai rendszerintegráció

Integrált projektmenedzsment: kiszámítható megvalósítás.

Tudjon meg többet

Üzemeltetés támogatása

Integrált projektmenedzsment: kiszámítható megvalósítás.

Tudjon meg többet

Esettanulmány

Teljeskörű raktárlogisztikai tervezés és kivitelezés a Detki Keksz Kft. telephelyén

A Detki-Keksz Kft. saját gyártású termékeit
vásárló vevői igények hatékonyabb kiszolgálása
és a bértárolás felszámolása érdekében
határozta el, hogy megvalósít egy komplex
raktárlogisztikai beruházást saját telephelyén.

Tudjon meg többet

Esettanulmányok

Vállalatának átgondolt raktárra van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!