QLM-WaProM raktárirányítási szoftver

A QLM-WaProM a QLM saját fejlesztésű logisztikai célszoftvere, amely irányítja, nem pedig adminisztrálja a raktári folyamatokat.

Mérhető hatékonyság

A QLM-WaProM a logisztikai és raktári folyamatokat képes teljeskörűen vezérelni, és mérhetően javítani a raktári működés hatékonyságán és a raktár kihasználtságán. Megtervezi a raktár működését, leosztja a feladatokat, elemzi és riportálja a teljesítményt, irányítja a raktári folyamatokat.

Használatának mérhető eredménye a gyorsabb kiszolgálás, költségcsökkenés, hatékonyabb helykihasználás, bevételnövekedés, kevesebb reklamáció, a csökkenő humán erőforrás függőség, transzparens teljesítmény, naprakész vezetői információk és az egyszerű kezelés.

Kiváló és bevált megoldás logisztikai szolgáltatásokat nyújtó cégeknek (3PL, bérlogisztika), kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak (hagyományos, webshop, mindkettő egyszerre), gyártó vagy más szegmensben működő intenzív intralogisztikát végző vállalatoknak.

Teljeskörű intralogisztikai megoldások

A raktárirányítási szoftverek bevezetésén túl szakértő csapatunk teljeskörűen támogatja ügyfeleinket a tervezéstől a kivitelezésen, automatizáláson és rendszerintegráción át az üzemeltetésig.

Raktárlogisztikai tervezés

Többszáz átgondolt raktár tervezési és megvalósítási tapasztalata.

Tudjon meg többet

Logisztikai eszközök és berendezések

Állványrendszerek, targoncák, dokkoló kapuk, biztonságtechnika.

Tudjon meg többet

Automata raktárak, raktár automatizálás

Automata raktárak saját fejlesztésű és gyártású megoldásokkal.

Tudjon meg többet

Logisztikai rendszerintegráció

Integrált projektmenedzsment: kiszámítható megvalósítás.

Tudjon meg többet

Üzemeltetés támogatása

Üzemeltetési szolgáltatásainkkal Ön mellett állunk az átadás után is.

Tudjon meg többet

Vállalatának átgondolt raktárra van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!

Megbízható magyar háttér

A QLM-WaProM raktárirányítási szoftverünket magyar rendszertervező mérnökök, logisztikai szakértők és szoftverfejlesztők csapata fejlesztette, és immár 5 éve működik számos hazai közép- és nagyvállalat raktáraiban. A zökkenőmentes működést 25 fős szakértő csapatunk támogatja, Magyarország vezető vállalkozásaiban felmerülő intralogisztikai igények alapján fejlesztve.

A QLM-WaProM bevezetésével az Ön raktára számára is elérhetővé válik a teljes körű raktári folyamatirányítás, a kiterjedt rendszerkapcsolatok, vállalatra szabott megoldások, közös nyelv, könnyű kezelés, a bevezetés támogatása, hosszú távú támogatás és a jövő-kompatibilis megoldások.

Esettanulmány

Az ügyfél logisztikai igényeire hangolt rögtön működő raktárak specialistája

A ProForm Kft. a megrendelői igények hatékonyabb kiszolgálása érdekében, meglevő raktári csarnokaiban szeretett volna egy maximális tárkapacitású raktárrendszert megvalósítani.

Tudjon meg többet

Esettanulmányok

Vállalatának átgondolt raktárra van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!