Megbízható és kiszámítható üzemeltetés

Egy raktár sosem állhat le. Amennyiben megbízhatóan működő, alacsony működési költségű berendezésekre van szüksége, a QLM az Ön partnere.

A minőség biztonsága

A QLM-nél mindig ügyelünk rá, hogy beszállító partnereinket a lehető legkörültekintőbben és leggondosabban válasszuk ki. Ennek köszönhetően minden általunk ajánlott berendezés, eszköz vagy szoftver garantáltan kiállja az idő próbáját.

NEDCON állványrendszereink, Crown targoncáink és QLM-WaProM raktárirányítási szoftverünk mind alacsony fenntartási költségekkel és megbízhatóan üzemeltethetőek.

A megbízható eszközök mellett üzemeltetési szolgáltatásainkat is magas színvonalon nyújtjuk partnereinknek. A QLM szerviz csapata mindig elérhető, ügyfeleink problémáikkal, alkatrész-utánpótlással vagy bővítéssel kapcsolatban is számíthatnak ránk. 

Professzionális szerviz szolgáltatásunk garantálja, hogy a felmerülő hiba gyorsan javításra kerül.

Teljeskörű intralogisztikai megoldások

Az üzemeltetés támogatásán túl szakértő csapatunk teljeskörűen támogatja ügyfeleinket a tervezéstől a kivitelezésen és logisztikai rendszerintegráción át az automatizálásig.

Raktárlogisztikai tervezés

Többszáz átgondolt raktár tervezési és megvalósítási tapasztalata.

Tudjon meg többet

Raktárirányítási szoftverek

Ismerje meg saját fejlesztésű raktárirányítási szoftverünket!

Tudjon meg többet

Logisztikai eszközök és berendezések

Állványrendszerek, targoncák, dokkoló kapuk, biztonságtechnika.

Tudjon meg többet

Automata raktárak, raktár automatizálás

Automata raktárak saját fejlesztésű és gyártású megoldásokkal.

Tudjon meg többet

Üzemeltetés támogatása

Integrált projektmenedzsment: kiszámítható megvalósítás.

Tudjon meg többet

Vállalatának átgondolt raktárra van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!

QLM szerviz szolgáltatások

A hazai piacon egyedülállóan, négy területen is rendelkezésre állunk a hét minden napján, 0-24 óráig: raktári állványok, raktári anyagmozgató gépek, dokkolás- és biztonságtechnikai rendszerek teljeskörű szervize ,valamint QLM-WaProM rendszertámogatás

Raktári állvány üzemeltetés és szerviz szolgáltatások

A NEDCON állványrendszerek hivatalos márkaszervizeként és egyéb gyártmányú állványrendszerek általános szervizeként szervizcsapatunk hatékonyan és határidőre telepíti új állványrendszerét, elvégzi a szükséges javításokat, bővítéseket és átalakításokat. 

Vállaljuk a szabványban előírt éves felülvizsgálatokat, kijavítjuk a felülvizsgálat során feltárt hiányosságokat.

Széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően a NEDCON rendszereken kívül bármilyen más állványrendszer javításában, átalakításában is számíthatnak ránk partnereink.

Crown targonca üzemeltetés és szerviz szolgáltatások

A Crown hivatalos márkaszervizeként testre szabott karbantartási- és javítási rendszert dolgozunk ki gépeinek, melynek keretében figyelembe vesszük az üzemeltetési körülményeket, az éves üzemóra számot és az elvárt szerviz reakcióidőt.

A váratlan meghibásodások kijavítását akár 4 órán belül megkezdjük. Az időszakos megelőző karbantartásokat szerviz rendszerünk által ütemezve vagy az Ön eseti bejelentései alapján is elvégezzük. 

Saját központi és németországi alkatrészraktárunk biztosítja, hogy az esetleges meghibásodásokat a legrövidebb időn belül javítani tudjuk. Targonca szervizünkre partnereink akkor is számíthatnak, ha vegyes gyártmányú gépparkkal rendelkeznek.

Raktári és ipari kapu, dokkoló üzemeltetés és szerviz szolgáltatások

Karbantartási szerződéseinkkel segítünk megelőzni a váratlan meghibásodásokat, az ebből adódó üzemzavart, a váratlan meghibásodások kijavítását pedig legkésőbb 24 órán belül megkezdjük.

Az időszakos megelőző karbantartásokat szerviz rendszerünk által ütemezve vagy az Ön eseti bejelentései alapján is elvégezzük. Figyelembe vesszük az üzemeltetési körülményeket, és minden esetben testreszabott karbantartási rendszert dolgozunk partnereink számára.

Az általunk forgalmazott rendszereken kívül bármilyen más gyártmányú dokkoló rendszer javításában is rendelkezésre állunk.

QLM-WaProM rendszertámogatás

A QLM-WaProM rendszertámogatási szolgáltatásainkat 5/8, 7/8 vagy 7/24 órában biztosítjuk ügyfeleinknek, igény szerinti válaszidővel, amelyet a támogatási szerződésben definiálunk és rögzítünk.

Támogató tevékenységeink:

Rendelkezésre állás / Lehívható szolgáltatások / Alkalmazás-támogatás / Support tevékenység telefonon / Support tevékenység távoli bejelentkezéssel / Support tevékenység helyszínen / Sürgősségi hibaelhárítás / Hibabejelentő / Automatikus hibakezelés / Verzióváltás

Esettanulmány

Az ügyfél logisztikai igényeire hangolt rögtön működő raktárak specialistája

A K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. az észak-magyarországi raktárlogisztikai szolgáltatói piac meghatározó szereplője. A raktárlogisztikai igények megnövekedése tette indokolttá, hogy Gyöngyösi telephelyekün megvalósítsanak egy a mai piaci elávárásoknak megfelelő, korszerű raktárlogisztikai beruházást.

Tudjon meg többet

Esettanulmányok

Vállalatának átgondolt raktárra van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!