SZAKÉRTŐI ÉS ÜZEMELTETÉSI
CSAPATUNK TELJES KÖRŰ
TÁMOGATÁST NYÚJT
A PROJEKT
SIKERES ÁTADÁSÁT KÖVETŐEN IS

Kérjen visszahívást!

qlm szerviz szolgáltatások

Egy raktár sosem állhat le. Amennyiben megbízhatóan működő, alacsony működési költségű berendezésekre van szüksége, a QLM az Ön partnere. A hazai piacon egyedülállóan, hat területen is rendelkezésre állunk akár a hét minden napján, 0-24 óráig.

Raktári állványrendszer

RAKTÁRI ÁLLVÁNYRENDSZEREK

A STOW állványrendszerek hivatalos márkaszervizeként és egyéb gyártmányú állványrendszerek általános szervizeként szervizcsapatunk hatékonyan és határidőre telepíti új állványrendszerét, elvégzi a szükséges javításokat, bővítéseket és átalakításokat. Vállaljuk a szabványban előírt éves felülvizsgálatokat, kijavítjuk a felülvizsgálat során feltárt hiányosságokat, átépítünk vagy akár átköltöztetünk meglévő operációkat.

 

Kérjen ajánlatot állványfelülvizsgálatra >>

Crown targonca karbantartás

CROWN TARGONCÁK SZERVIZELÉSE

A Crown hivatalos márkaszervizeként testre szabott karbantartási- és javítási rendszert dolgozunk ki gépeinek, melynek keretében figyelembe vesszük az üzemeltetési körülményeket, az éves üzemóra számot, és az elvárt szerviz reakcióidőt. Saját központi és németországi alkatrészraktárunk biztosítja, hogy az esetleges meghibásodásokat mielőbb javítani tudjuk.

Ipari kapuk

IPARI KAPUK ÉS DOKKOLÁSTECHNIKAI ESZKÖZÖK

Időszakos megelőző karbantartásainkkal segítünk minimalizálni a váratlan meghibásodásokat. Figyelembe vesszük az üzemeltetési körülményeket, és minden esetben testreszabott karbantartási rendszert dolgozunk ki. Amennyiben mégis meghibásodás történik, a javítást rövid időn belül elvégezzük. Bármilyen gyártmányú dokkoló rendszer javítását vállaljuk!

Rendszertámogatás

QLM-WAPROM RENDSZERTÁMOGATÁS

A QLM-WaProM rendszertámogatási szolgáltatásainkat 5/8, 7/8 vagy 7/24 órában biztosítjuk ügyfeleinknek, igény szerinti válaszidővel, amelyet a támogatási szerződésben definiálunk és rögzítünk. Az általunk fejlesztett raktárirányítási szoftver működését teljeskörűen támogatjuk, mint például automatikus hibakezelés és alkalmazás-támogatás.

Automata megoldások üzemeltetése

AUTOMATA MEGOLDÁSOK ÜZEMELTETÉSE

Egy automatizált megoldás sikeres átadását követően is számíthat ránk. Vállaljuk kiépített rendszereink eseti karbantartását, akár teljes üzemeltetését is. Igény esetén távmenedzsment szolgáltatást, vagy kihelyezett technikusi jelenlétet tudunk biztosítani. Abban az esetben is bizalommal fordulhat hozzánk, ha már meglévő rendszeréhez szeretne támogatást.

Munkabiztonsági megoldások karbantartása

MUNKABIZTONSÁGI MEGOLDÁSOK KARBANTARTÁSA

Egyedi, vállalatspecifikus biztonsági rendszereket tervezünk annak érdekében, hogy az ipari létesítmények kritikus területein maximális legyen a személyek és infrastruktúra biztonsága. Forgalomszabályozási megoldásokkal is kiegészítve – amennyiben ezek szükségesek. Rendszereink átadását követően vállaljuk a karbantartási és felülvizsgálati kötelezettségeket is.

A MINŐSÉG BIZTONSÁGA

A QLM-nél mindig ügyelünk rá, hogy beszállító partnereinket a lehető legkörültekintőbben és leggondosabban válasszuk ki. Ennek köszönhetően minden általunk ajánlott berendezés, eszköz vagy szoftver garantáltan kiállja az idő próbáját.

STOW állványrendszereink, Crown targoncáink és QLM-WaProM raktárirányítási szoftverünk mind alacsony fenntartási költségekkel és megbízhatóan üzemeltethetőek.

A megbízható eszközök mellett üzemeltetési szolgáltatásainkat is magas színvonalon nyújtjuk partnereinknek. A QLM szerviz csapata mindig elérhető, ügyfeleink problémáikkal, alkatrész-utánpótlással vagy bővítéssel kapcsolatban is számíthatnak ránk.

Professzionális szerviz szolgáltatásunk garantálja, hogy a felmerülő hiba gyorsan javításra kerül.

Szerviz szolgáltatásunk vagy üzemeltetéstámogatásunk felkeltette érdeklődését?

Keressen minket bizalommal!

Kérjen visszahívást!